Don't feel alone

Wooopsi woops, det blev kval med Dancing idag på Bergsåker. En stor eloge till Micael Melander som klarade av hennes tokigheter, hon såg ut som en rodeohäst från start. Men han fick ned henne i tid så hon blev aldrig diskad. Hade öppet huvudlag (hon tävlar med helstängt) och var heldövad, så hon var lite bekväm. Tappade mycket av tokgaloppen, men gick i alla fall 1.20,3.

Idag har det hänt en massa kul. Red motion med 2 nya hästar, var inte igår jag red motion om man säger så. Men det var kul och hästarna verkade gilla det med  

Sen har jag sett ett nästan nyfött föl, var ca 3 kvart gammalt ?? Men fick mig att inse att Lolitas föl (jo hon har ett namn) inte mådde så bra från början. Hon var väldigt svag och kunde knappt gå utan hjälp första dygnen. Men sånt man inte kan veta om man inte varit med om det förr tyvärr. Hur som helst var det helt underbart att se henne (ja det blev ett litet sto), föl måste vara det underbaraste som finns - såå lovely  Kärleken mellan stoet och fölet är sååå himla underbart.

Men nu är det lugnt, ska fixa en massa imorn inför söndagen bland annat. Ladda med en powerwalk! Se live-travet:) Superroliga race som alltid, gillas.

Trevlig valborg alla!:) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0