Empty

.......Don't know what to say, soo I just...... Blääääää... Nej men oj vad jag har tänkt mycket idag (nu ikväll)..... Är väl inte så konstigt egentligen..

Banan var öppen innan tävlingarna, så red Bodil på banan innan loppen. Hon är lite som hon är, lite egna ideèr. Men jag gillar henne:) Hon känns jättehärlig när hon tar i och bara kutar. Får lita på att hon vet när det verkligen är allvar sedan, och sköter sig helt. Väntade sedan utanför Dancings box en liten stund (jag åkte ned med Bodils ägare innan).. Sen var det tävlingsdags - och allt annat som hör till - för henne. Orkar inte skriva så mycket om det, hon galopperade när bilen släppte. Så har hon nu gjort de 3 senaste gångerna. Därför måste hon kvala.

Men åhh... Hur ska jag få ner mina tankar i ord då?? Just nu känner jag mig för trött för att tänka alls.. Ska nog gå och lägga mig när som helst. Vissa saker känns som de blir för.....mycket bra....för mycket känslor...Det är bra men det blir jobbigt...... Jag vet inte ens vad jag pratar om nu/längre..


Träningsvärk

...Kanske är banan stängd imorn innan tävlingarna?.. Vore mycket troligt, vet det imorn bitti. Om inte annat så är det alltid skönt att komma upp i hyffsad tid, gjorde det imorse också. Skulle släppa ut kusarna.

Jag har träningsvärk i hela nederdelen av kroppen :) I like!


Life

...Då var det tisdag igen...

Imorn ska Dancing tävla på Bergsåker. Men jag ska ned dit innan och rida banjobb med Bodil  Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra..

Ibland känns livet så "förbestämt" på något vis.. Det har hänt så många gånger nu när jag känt mig lite nere / när det inte händer så mycket, att det just händer något. Säger inte att det är så nu, men ibland känns det som att saker händer bara för att att jag ska "må" bättre. Precis som att det var någon som bestämde allting. Okey så där kan det inte gå till, men det har ändå hänt supermånga gånger. Något jag tänkt på en del. Men bara positivt ju.

Nee nu ska jag ut och mocka och väga upp hö och sånt:) Dagens roligaste haha... (sant)


Kallblod

Goddagens.. Ny vecka.. Vad händer?? Inte så mycket alls.

Var anmälning till Dannero idag. Jag är positiv till montè (nähe, oj vad ni blev förvånade nu :)), men jag tycker att kallblodsmontèn inte ska "krocka" med montèn för varmblod. För jag antar att man kör kallblodsmontè istället för varmblods ibland. Men jämför antalet anmälda, det händer ju betydligt oftare att kallblodsloppen inte blir fulla... Skulle det där loppet ha varit för varmblod så hade bra mycket fler hästar varit anmälda. Det är väl iofs bra att alla som vill vara med kommer med, men man kanske inte ska "blanda ihop" kall och varmblods-montèlopp? Alltså inte dra in på ett varm för att köra ett kall. För jag antar att det är så det är? Det var bara det jag ville säga om det:) Jag vill rida lopp!!! Skulle vara rätt spännande att rida kallblod, kanske får den chansen någon gång i framtiden.


Sponsring

...Kanske dags att skriva ett blogginlägg ?? .. Först och främst, om ni ändå är inne på min blogg och läser detta , så tycker jag verkligen att ni ska rösta på min egna designade bikini. Var min lillasyster som visade mig den sidan, hon sa att man kunde vinna presentkort på resor (?) och det vore ju inte helt fel. Så rösta på snälla ni:)

Var ett montèlopp idag på Solvalla. Fina Talang Sund vann. Jag loggade in på atg-kontot för att se det såklart. Blev så tävlingssugen. Förstår inte hur jag klarade mig nästan 3månader utan att tävla.

Imorn startar Imperial på Hagmyren, går att se på tv då han startar inom V4-an på lunchen:) Heja Heja!

Jag hade tänkt ta tag i det där med sponsor. Skulle verkligen behöva/vilja ha en av flera anledningar. Skulle vara kanon att hitta något företag som skulle känna att de kan få ut något av mig också. Kan ju marknadsföra dem lite här på bloggen också. Bäst vore någon form av gym/hälso/tillskott...Jaa ni fattar.. En montètjej jag pratat lite med är sponsrad av ett gym. Hon fick lite pengar till jackan och så, sen fick hon även gratis gymkort. Vore ju inte helt fel. Gratis gymmande, lite proteinpulver, bars... I like. För vältränad behöver man vara för montè;) ..Såå jag har suttit och letat upp lite företag nu som jag tror skulle vara "intressanta"..

I övrigt händer det som vanligt inte så mycket. Övningskört lite bil. Ätit så mycket hemmagjord pizza att jag inte orkar lämna datorn... Haha.. Igår åt jag alldeles för mycket godis (som vanligt alltså). Vi såg 2 avsnitt av Prison Break igårkväll. Har säsong 1 på dvd. Såg aldrig den serien när den gick på tv. Det är nog den bästa serie jag någonsin sett. Vi har bara 1 avsnitt kvar att se (fast jag har missat en del då jag inte varit hemma). Sen måste andra säsonger köpas, för oj så spännande det är..


Rösta på min bikini!:)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Trav

Goddagens:) ...... Jag har tydligen inte så mycket behov av att sova just för stunden verkar det som, inte de senaste nätterna i alla fall. Men jag är trött.. Jaja, tur jag inte har så mycket mer på schemat idag då än att se live-travet:D Ska logga in på mitt atg-konto och spela alldeles strax;) Underbara Torvald Palema startar i guld, är ett uttagningslopp till Olympiatravet.

.....Glömde skriva att Kodzon anmäldes igår till ett montèlopp på Eskilstuna. Men han var typ 6e reserv, kom alltså inte med. Synd, hade varit kul att ridit en laddad Kodzon:( Men får hoppas han kommer med i något lopp snart..

Dagens:

LIVE-TRAV +


Impen

Wiiihooo ! :) Var såå skoj rida lopp igen.. Impen gjorde det jättebra. Vi blev 6a, kolla inte på tiden för den spelar ingen roll. Han var pigg o rätt snabb ut, blev lite hängandes igenom första kurvan. Sen hamnade vi i andraspår, kröp ned invändigt. Var ett gäng som drog iväg, så vi låg en bit efter hela tiden med några hästar bakom oss med. Sen försökte jag få lite fart i honom runt 6-700kvar, han svarade jättebra på det:) Så han tog i tog i alla fall på fältet hela tiden (vinnaren vet jag inte). Han svarade varje gång jag "skrek" på honom. Han gick med fulla spjäll över mål, var pigg i mål och verkade tycka det var jätteskoj:) Eftersom jag fick fart på honom så tror jag vi kan ha en hel del att hämta... Fler lopp med honom tack!:D

..Jag kan inte beskriva med ord hur underbart det var att rida lopp igen.. Hade glömt bort känslan. Men ska jag vara ärlig så har de senaste loppen jag ridit knappt varit kul. Har haft dåligt självförtroende och hästarna har inte känts som de velat samma sak som jag... Det har i efterhand haft sina förklaringar varför de legat på/varit så snea, men ändå...

..Såå jaa, idag var jag lite nervös. Brukar alltid ha nerver såklart, det ska man ha så man är laddad. Men idag kändes det lite extra. Var nog dels för jag inte tävlat på nästan 3månader (!!!). Och för att jag inte visste hur han skulle vara i lopp för mig, ville han inte skulle vara konstig han också. Men han var så underbar. Gick att ta upp, han höll sitt spår, sprang rakt, travade klockrent, tog i när jag bad om det.. Han var som en bil:) Var underbart.

Haha, ni som läser detta och rider lopp varje vecka (eller något liknande) skrattar säkert åt mig när ni läser detta. Men jag kan inte rå för det. Det har känts så dåligt med precis allting ett tag. Och det här var verkligen vad jag behövde. Så fler race med underbara hästar nu tack!:)

Impen startar igen på måndag, jag hejar! Ska snart testa Bodil igen bestämde vi:) Kanske på onsdag innan/efter tävlingarna. Det visar sig. Hon är mycket fin hon med. Jag älskar verkligen trevliga hästar. Finns inget bättre!? Nu taggar vi igång från detta, och laddar inför onsdag med Dancing;) Eller det blir ju mest upp till Uffe det - felfritt, felfritt tack!


Våfflor

...Nu är jag hemma! Blev in på några affärer i Birsta-området innan.. Bland annat storhandling på Ica Maxi. Har precis ätit våfflor med sylt och grädde (våffeldagen idag ju)..

De vann Partners lopp på 1.14,5. Bra tid med tanke på att banan var något tung..

...Får se om jag skriver något mer ikväll.. Har inte så mycket att skriva... Ska rida lopp imorn som ni vet:)


Dancing

...Om ca 2,5h sitter jag på tåget till Sundsvall.. Som vanligt när jag ska åka tåg så "måste" jag kliva upp tidigt. Vet ej varför men är jämt "stressad" när jag ska med ett tåg skratt, väldigt psykiskt jag vet..

Idag var det anmälning till Bergsåker, Dancing anmäldes och kom med:) Nu är det bara invänta spår och vilket lopp det blir. Hoppas det blir loppet direkt efter V4-an (det är ett p22-lopp hon ska ut i), för annars är jag lite orolig att kusken får för sig att åka ned till Valla för att köra där på kvällen.. Men han har lovat att köra, så då får han hålla det också;)

Ska packa det sista snart, fixa mig iordning lite mer. Det blåser rätt kallt idag, burr... Jag som tänkte chansa och bara ta med mina ofodrade ridstövlar hem, det kan väl inte behövas fodrade nu ?? Gillar inte att använda dem, för trots att jag köpte de i höstas så höll de inte länge...  


Tacos

...Blev tacos till middag som åts nyss *mums*...

Jättekul trav ikväll från Valla. Det syns verkligen att det börjar bli vår nu, fler och fler kanoner börjar visa sig på banorna. Inte bara de största stjärnorna, utan "mindre" också:) Gjorde ett litet system på 18kr.

Avd 1:  1
Avd 2:  3
Avd 3:  2, 7
Avd 4:  8, 9 , 13
Avd 5:  10
Avd 6:  1, 10, 11


Sun

..Så då var det onsdag, och solen skiner.. Har en hel del att göra idag då gårdagen blev uppbokat av roligare saker:) Alltså tvätta, packa och sånt tråkigt måste fixas idag.. Ska träna lite snart, blir lite av varje tror jag.. Annars har jag inte så mycket att skriva nu...


Farsan

..Oj, oj, idag har jag kört mycket bil. Körde ända till Heron City (heter det så??). I alla fall så var det den värsta bilkö nånsin jag varit med om när jag skulle köra dit. Kollade runt där ett tag.. Spelade sedan bowling (jag förlorade haha). Åt sedan på ett ställe jag inte kommer ihåg vad det heter, Club Sandwich Chicken (?) eller något sådant åt jag. Gott var det:) Såg sedan på bio - Farsan. Det var mycket rolig, skrattade rätt bra ett tag:) Har köpt lite naturgodis(((: (Neeej, inte jag inte).


Snow

...Vad är det för fel på vädret egentligen ?? Hur mycket snö finns det ??

Snart ska jag träna. Vet dock inte vad ?? Har träningsvärk i benen, antingen blir det dem eller så armar plus något annat. Eller får se..

Måste nog tvätta en del idag skulle jag tro. På torsdag ska jag åka tåg.

Jätterolig info jag har att komma med nu... Om jag får tänka ett tag så kanske jag kommer på något trevligt att skriva senare;) Vem vet..


:)

...Jag känner mig så pigg och glad och... :) Jag vet inte hur jag ska förklara, men det känns så härligt i alla fall. Kanske är våren (tycker det är vår nu, i alla fall en början) som gör det ?? Det har känts så tungt, segt, tråkigt under en lång tid nu. Men nu kommer allt bara bli bättre och bättre under en tid framöver (länge till hösten ju). Jippi, härlig känsla!


Ingen start

..Är hemma igen.. Blir ingen start med Partner på torsdag.. Men har fredagen att se framemot:) Åt på 7eleven på hemvägen som tröst.

Ska snart träna, rygg och mage tror jag det blir. Ikväll var det väl som Aces startar?? Ska lira plats på henne senare.

Pappa fick körlöfte av Ulf (Ohlsson) förresten. Dancing ska anmälas till den 31 på Bergsåker, och nu måste hon få tid i de 5 nästkommande starterna - ingen diskning. Annars måste hon kvala. Och det blir problem. Så det känns bra att Ulf kör henne:)

Jag ska hem igen på torsdag. Sen blir jag nog hemma ett bra tag beroende på vad som händer (Kodzon ska faktiskt anmälas snart). Så kommer han med måste jag ner igen. Men det visar sig.


Montè

Det är såå underbart att rida när det är bra väder ute. Soligt och varmt, red Partner för inte så längesedan. Sitter nu i bilen med Partner i släpet bakom, på väg till veterinär med honom för att kolla... Det är rätt lustigt, i vintras när det var kallt och mycket snö och inte alls så lockande att rida (om man nu inte gillar kyla och att förfrysa sig och sånt) så hade jag kunnat ridit varje dag om jag velat. Men nu när det börjar bli vår, är soligt och fint ute och man blir pigg och glad. Då har jag i princip ingen häst alls att rida. Bara lite lustigt.

Imperial kom med på Bergsåker:) Lopp 3 och spår 9. Inte så jättebra spår, tror att han kommer vilja öppna lite. Men blir inte så bra från det spåret. Tror dock att nr 8 Sir Arne kommer ta spets, han är väldigt snabb ut. Så vi får se hur det blir. Kul att vi får tävla i alla fall. Och jag ger verkligen inte upp på förhand. Även om han möter en del bra hästar, Dream Flyer är grymt bra i montè, Sun Power C.G., Coolingen, Sandvångens Ligist... Ja en hel del bra. Men ger som sagt inte upp på förhand:)


Pang

Just nu känner jag bara..."pang" (helt fel ord egentligen)..jag vill.. Vad?? Kan jag få gå efter den där vägen........ Please


Proteinbars

..Fick med mig lite hem från shoppingen.. Inget roligt väder ute, helt sjukt att det ska komma ytterligare ett snökaos. Varifrån kommer all snö ?? Bara det lugnar ned sig till imorgon, för jag måste verkligen rida Partner då..

..Annars gör jag inte så mycket just nu. Hann hem och se lite trav i alla fall.. Är väldigt sugen på kladdkaka.. Har ätit några proteinbars (choklad med protein i är ju bättre än enbart choklad), de är otroligt goda..

Imorgon är det som jag tidigare sagt anmälning till Bergsåker för Imperial.. Hoppas han kommer med..


Enjoy

Pigg och framåt idag, I like.. Måste hitta på något, så blir att övningsköra till Väsby Centrum i Upplands Väsby. Ohh yes , jag kommer kolla länge i affären New Yorker (inte för att jag tror att så mycket nytt kommit in sedan i torsdags men man vet ju aldrig). Får se om jag hinner hem till travet eller ej. Ibland missar man sånt. Har alltid atg-kontot ifall det är något lopp jag bara måste se. Men sändningen verkade rätt bra, de skulle prata om en hel del saker som hänt i travsporten den senaste tiden. Men men man kan inte få allting.

Spelat vinnare på The Nobel Cape som jag tycker är en mycket bra häst. Jag har ju mina favoriter som jag spelar så ofta jag kan. Aces startar i veckan med, men henne blir det nog bara plats på. Ingen Breezy idag trots hans klass på Boden. Men tycker det är bra att han får ta det lite "lugnt" såhär sista året han tävlar. Att få rida honom i montè har jag alltid velat haha. Synd han står så "långt" bort. Fast har aldrig någonsin träffat han som ägar och tränar honom, så vet inte om jag skulle våga fråga.. Och han lär ju inte ridträna honom:) Inte han i alla fall hihi.

Montèlopp idag på Romme. Jag hade velat varit med. Jollys klass, eller lite över. Roligt att de kör både Boden och Romme idag. Nee nu ska jag ut med bilen i "snöovädret". Later!


Record

Igår slog jag nog rekord i naturgodisätning - runt 1,5kg fick jag i min plus en Ben & Jerrys glass. Gott var det i alla fall:)

Nu snöar det ute, helt sjukt. Men jag har ändå "vårkänslor", jag älskar när våren är på G. Har inte så mycket mer att skriva just nu. Take care!


Proteinpulver

www.angeliqaw.blogg.se

...Gick inge bra på travet - 4 rätt. Snygg spik i sista dock, men vad hjälper det ?? ..

..Mycket snart måste (vill) jag börja gymma. Och då vill jag "äta"/"dricka" proteinpulver.. Men jag kan ingenting om sånt. Någon som kan hjälpa mig ?? Vill ha så billigt som möjligt såklart, det måste vara gott, helst choklad.. :)


V75

Heeej:) Här kommer mitt lilla system för 18kr :):)

Avd 1: 6 Oki To Chill

Avd 2: 8 Necklace

Avd 3: 4 Beanie M.M. , 5 Debbie Brodda , 6 Quarcio Du Chene

Avd 4: 11 Höstbo Fredrik

Avd 5:  2 Muscles Of Gold , 7 River De Liton , 10 Justalittlespot , 11 Sanne Rivner

Avd 6: 2 Linita Super Kalle , 7 Mafioso , 9 Seagardens Lady

Avd 7: 5 Cloria Victis

NU: Live trav på tv4 och...


Girlpower

Goood förmiddag ! : ) Sitter här rätt proppmätt, åt en maffig kyckling-baguette/ciabatta till frukost som nog var mer menad till lunch/middag. Men frukost är ju viktigaste målet så... :) Ska låta den smälta, sen ska jag försöka få ordentlig träningsvärk i benen. Har lite, men lång ifrån riktig "värk". Behöver ha det inför nästa vecka.

På måndag ska Imperial anmälas till ett montèlopp. Är öppet för alla på Bergsåker nästa fredag, kanske kan bli tufft, men samtidigt vet jag inte om det finns så många hästar i den klassen i montè som tävlar just nu. Han har bara 40 poäng, så är orolig att han inte kommer att komma med. Kommer han med så rider jag lopp 2 dagar i rad :)

Jag längtar efter att testa Bodil igen. Det är något speciellt med ston, Girlpower på något vis. Skulle inte ha något emot att tävla med ett trevligt sto :D

Måste som sagt fylla på mitt atg-konto idag. Hoppas kunna spela in pengar på travet. Jag har ju "lyckats" någon gång tidigare, så varför kan jag inte lyckas igen ?? Kan avslöja mitt bästa spel. Om det var förra året eller året innan kommer jag inte ihåg.. Det var i alla fall då V75 avgjordes på Momarken. Då fick jag 6 rätt och ca 5000kr. Spelade med morfar (jag spelade, han betalade haha), så vi delade. Det var sjukt kul :) Sen har jag lyckats fått 7rätt en gång. Men då var det bara 145/149kr i utdelning (surt!!). Jag och pappa har lyckats fått in en V65a. Var drygt 1000kr "bara" vi vann, men vi spelade inte för många kronor då kan jag säga. Det gör jag aldrig :)

Det är såå mysigt att se live-travet tycker jag. Sitta där och hoppas att man ska vinna. Tröstäta naturgodis för varje lopp man förlorar, haha :)

Hör av mig efter "benträningen". Lägger in V75-systemet sedan också. Ha en trevlig lördag alla :) Njut av travet och solen (om ni har någon framme hos er)!


New Yorker

..Gick inge bra för mig på travet.. Nu taggar vi inför V75 imorn (som är flyttad från Färjestad till Åby). Idag anmäldes som sagt Partner, här kommer några bilder på oss från idag..

...Fråga mig inte vad han (eller jag) gör på bilden längst ned...
Lägger även in en bild på bh:n jag köpte i torsdags.. Från en affär jag aldrig varit in i tidigare, New Yorker...

Kladdkaka

...Det är kul att övningsköra, fast på tok för lätt med automatbil, och inte det jag ska ta körkort för men men.. Blev lite mer än bara naturgodis  Icas egna kladdkaka är snuskigt god, kommer alltid något tillfälle då jag kommer bli väldigt sugen på den.. Blev McDonalds till middag, vem har sagt att det är dåligt ?? :) Gillar inte det så mycket, men deras Chicken Nuggets är faktiskt goda.



Spel

Gjorde ett litet system för 12kr (:)).

Avd 1:  5

Avd 2:  3

Avd 3:  6, 9

Avd 4:  3, 4, 5

Avd 5:  3, 12

Avd 6:  6


Naturgodis

..Blev lite armar med, med betoning på lite.. Ska snart sätta mig bakom ratten och övningsköra till Maxi, köpa mer naturgodis (lördag imorgon, har redan några hekton men det räcker inte här)..


Jag ska testa att ha konstiga rubriker ett tag, vad min blogg handlar om ungefär (hmm, har den ens ett innehåll just nu??), för att se om det går att hitta den lättare via tex google (om man söker på naturgodis tex så vore det ju fint att hamna här). Jaja...

..Bergsåker ikväll :) Det gillar vi. Sitter faktiskt nu och kollar om jag kan hitta något bra platsspel. Har inte många kronor kvar alls på kontot, så måste fylla på innan imorgon.


It's hard

..Banjobb med Partner på Solvalla i förmiddags. Red 3 bakvarv sedan skulle jag testa rättvarv direkt (ni som följt min blogg länge vet att det aldrig nånsin - förutom i lopp - har gått att rida fort med den hästen. Det har alltid slutat i galopp. Skärper sig dock alltid i lopp.). Han var väldigt sne när jag vände upp honom, rätt bra för att vara honom när jag red, men kom bara drygt 1,5år innan han valde att hoppa. Blev less, vände upp och lämnade banan direkt. Sedan fick han gå ett sulkyjobb där det syndes han travade illa bak i kurvorna. Är ju svårt att avgöra om han är fräsch eller ej när jag rider, då han alltid hoppar och känns som en skadeskjuten kråka. Men lite bättre än vanligt med huvudet då murphyn funkar bra. Men plattan tror jag förstörde allting, jag ser att den sticker ut jättemycket på vänster sida, så han blir nog ännu mer sned med den. Men han låg på mer än vad jag vill, han har blivit riktigt het den hästen och det gillar jag inte då det inte är så trevligt när han samtidigt är som en ostkroke i kroppen. Han tar ju upp flera spår. Lite orolig om jag "vågar" starta med honom. Känns som han kommer ta upp flera spår, och någon halvspårsridning vill jag inte ha. Var anmälning imorse och han kom med, spår 2 fick vi på Gävle. Men får se, han ska inte trava så där dåligt bak heller.

Nu sitter jag och ser på lunchtravet från Dannero. En underbar häst vann första, Lugnets Diamant. Han påminner väldigt mycket om Dancing, eller om jag ska säga att Dancing påminner väldigt mycket om henne. Lik varandra är de i alla fall. Han är såklart grym!!! Loppet innan idag gick han i tredjespår i hela loppet och blev bara knappt slagen som 2a. (Dancing har vunnit när hon gick i tredje hela loppet ;)).

Ska snart äta en god fiskgratäng till lunch, sen blir det lite träning - rygg och mage tror jag det blir.

Jättekul trav ikväll. Ännu roligare trav imorn: Första uttagningen till Olympiatravet :):):) Live-trav och naturgodis på det, behöver jag säga mer ?? :D


hälsning från MyzaaN

Fixat snäckan!
Hoppas du är Nöjd!
Kramar / MyzaaN - Princess Pink

Moving

..Tror inte ni är såå värst intresserade av att se vad jag har köpt idag, så då orkar jag inte ta kort och lägg in heller..

Åhh vad min hjärna spökar.. Men det är inte negativa tankar om ni trodde det, jag är inte så negativ och "nere" som jag ibland kan verka. Är bara väldigt upp och ned ibland, och antar jag blir som mest skrivsugen då det är "ned".

Oh no, it was wrong. But I don't mind. For me it ment (?) more that you told me, then for me to do it. Bad English, yes yes yes... Vad jag försöker säga är att ibland betyder det mer att någon vill ge en en kaka, än att man får själva kakan (valde just kaka därför att pappa ofta brukar säga till mig att "man kan inte både äta kakan och ha den kvar").



Not good .......


Star

www.angeliqaw.blogg.se

...Jobbat i stallet idag.. Upp och hoppa, fodra hästar, ut med hästar, mocka, väga upp hö, fixa foder.. Har sedan även hunnit med lite shoppning i Väsby-Centrum. Blev en väldigt läcker vit bh och en "vinröd" finare modell av huvtröja (jacka). Får se om jag orkar knäppa kort och lägga in senare. Hann även med handla lite godis..... Och en sväng in på 7eleven på väg hem.

...Nu sitter jag och fixar lite med bloggen, försöker komma på hur man gör för att lägga upp annonser. Jag vet hur man gör men det funkar inge bra. En går jättelätt att lägga in, den andra hamnar under allting. Sen går det inge mer. Ingen som vet hur man gör och som har lust att hjälpa mig ?? Snart ska jag träna tänkte jag, blir rygg och mage.


Delete

Skrev precis ett långt inlägg som jag råkade radera , fan !!!

.....Denna dag har varit helt okey: huvudvärk, ridning, middag på thai, inköp av naturgodis, övningskörning. Nu en stund framför internet. Inte alls så jag skrev första gången, men jag orkar inte skriva om allting.

Jag hade en jobbig känsla imorse när jag vaknade. Om den delvis berodde på huvudvärken - som jag fick igår kväll och fortfarande känner av - eller om det bara var helt något annat, vet jag inte. Går inte att beskriva den ens, har försökt letat efter ett ord som passar men hittar inget.

Red Partner idag. Kändes innan som att han bara skulle sticka med mig, men lite ny utrustning gjorde susen. Han sprang rakt (för att vara honom) och jag behövde inte hålla i honom alls. Mycket skönt, var längesen han var normal i träning. Ska rida honom på Solvalla på fredag, går inte så bra att sträcka ut här och behöver kolla ytterligare en utrustningsdetalj för att se om han ska ha den då (om/när) vi tävlar.

...Åt thai till middag (superdupergott , fisk=mums!!). Passade även på att köpa min favoritnaturgodissort på den enda Ica-affären här i närheten som har den ?? - Parrots Yoghurt Muslitopp *MUMS*  ......

..Imorn ska jag jobba i stallet på gården. Blir kul.

Längtar redan tills på lördag. Lördagar är lite av en favoritdag igen då de kör live-sändningen "hela dagen". Kanonbra ju!


Happy

..Är glad över hur jag insett att man kan lyckas vända en dålig dag till en bra. Bara för att dagen "börjar dåligt" så behöver inte det betyda att hela dagen är "förstörd"..


Hola

Tågresan gick bra. Så nu är jag "här nere" igen... Ser lite på Desperate Housewives. Har inte så mycket att skriva nuförtiden som ni märker. Kanske kommer en del tankar senare......


Tecka en försäkring


TÄVLING



Closed

Angående "Inlägget från facebook": De har hittat en amma. Så nu har fölet fått en ny mamma:) Tar gärna emot info om hur det går, då föl är det underbaraste som finns.

Har mockat och fixat stallet, nästan packat färdigt allting. Jag blir jämt så stressad när jag ska åka tåg haha.


What if

....Tänk om..... Tänk om, tänk om, tänk om...... Just for once, you might not know..

Godnatt:)


Never say never

Imorn ska jag åka tåg! Blir X2000 tåget som går runt 14 från Sundsvall. Ska ner till "Sthlm" igen. Intressant att se om det har töat lika mycket där. Jobba på torsdag i stallet var det sagt  Sen rida Partner några ggr. Måste tillbaka sen när Dancing ska tävla. För då gäller det verkligen för hennes del.

Fixade underbara stona nu ikväll. "Fölis"(:)) blev verkad, hon var duktig men hon har inget tålamod.



The best

Dancing var jättebra i banjobbet idag  Lugnt första varv, lite snabbare andra, och snabbast mot slutet. Precis så som det ska vara. Bra puls dessutom.

Idag har det blåst rätt mycket, och kallt har det blåst. Men man känner ändå att våren är på G (oj vad mycket snack om våren och vädret det var här, men brukar vara så när man inte har så mycket annat att komma med....?)..

Ikväll startar hedershästen Breezy Broline på Östersund. Jag har spelat på honom, snål som jag är bara plats. Eller kanske ska säga lat, så jobbigt att få slut på pengar på atg-kontot och då behöva fylla på..


Chosing what's right

Imorn bitti blir det Bergsåker med Dancing. Pappa ska köra banjobb med henne. Banan har nu hunnit torka upp sedan förra måndagen, förhoppningsvis.

 

...Står mellan 2 val. Inget jätteallvarligt, gäller bara att på något vis ändå prioritera. Men jag får med allting jag vill, dock lite senare vissa saker, om jag väljer ett av de. Annars blir det några saker jag "missar", men kommer betydligt längre med mer viktiga saker. Men får se. Gillar att tänka ju, så nu har jag något att fokusera tankarna på.

Idag har varit en lugn dag. Gått promenad i solen, hjälpt pappa lite med hö, suttit en massa vid datorn. Sol och skönt väder ute, men blåser ju såklart. Blev kallare och kallare mot kvällen. Men man ska inte klaga:) Våren är på G  och jag är mer än nöjd med det. Jag längtar av någon anledning till Dannero börjar med tävlingar igen, vill dit då. Ett vårtecken enligt mig. Och längtar redan till Elitloppet, eller ja hela den helgen: D

Imorn håller vi tummarna för Imperial på Skellefteå :D


Hjälp med design!

Jag behöver hjälp med min design då den här sidan är ny för mig , min andra blogg: www.metrobloggen.se/sugarrush



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0