...

Orkar inte uppdatera här som ni märker. Men skriver jämt på första och "gamla" blogg. Så kika in där vettja;) www.metrobloggen.se/sugarrush


Intervaller

Igår kväll red jag intervaller med Viking på rakbanan. Han var som alla andra gånger jag ridit honom superfin. Försökte rida så långsamt jag kunde, men märkte efter 2 intervaller att han bara blev mer peppad av att jag höll i honom. Men vi red i alla fall ingen rekordtid, så det gick bra.

 
Viking är lite sned i värmning och i låga farter, men men det är inget nytt för mig:)

Senare idag ska jag till Arlanda, ska åka tåg därifrån och till Svall. Ska rida galoppintervaller med Pirran före det. Superkul!:) Hemma ska jag plugga körkortsteori, köra bil, fixa Jollys och Lolitas hage...Mest troligen kommer jag åka nedöver igen på måndag redan.

Race med Viking på onsdag Valla. Då blir det tufft - Uttagning till Sverigeloppet montè. Pirran ska med anmälas dit, duktiga Sofia Lindholm ska få rida honom. Blir spännande se om han kommer med, och hur hårt lopp det blir. Men motståndet är inte Vikings problem, det som kan förstöra för honom är han själv.

Solig dag, galoppintervaller strax - äta och mocka först bara:)


TEST: Dalblads SWEBAR - Pepparkaka

Utvärdering Pepparkaka:

Denna smak har jag hört andra gillat mycket, då den bara finns i perioder ?? Jag gillade den med mycket. För den som älskar pepparkaksdeg mer än pepparkakor är den kanon. Den smälter i munnen och smakar i min mun godare än pepparkaksdeg. Den får 4 av 5 hästskor. Som sagt, jag är chokladälskare - därav blev det inte full pott.


Ice

En mindre grej kan betyda bra mycket mer än en "större". Ungefär: Hellre en liten bit naturgodis än en hel påse lösgodis. Även om en påse vore väldigt unikt... (Lustig liknelse med tanke på jag känner mig som en uppsvälld ballong efter på tok för mycket skräp de senaste dagarna). Det skulle i alla fall betyda väldigt mycket för mig, men nu blir det inte så. Och det gör mig lite sårad om jag ska vara ärlig. Ska sluta hoppas och tro saker, ska bara lägga det på is.


RSS 2.0